Tupilak Gaming
Sarsuatsiivinnguup Qulaa 40
3911 Sisimiut
Grønland
Tupilak Gaming
https://tupilakgaming.com
tupilak@tupilakgaming.com
mobil: 553 100

Hej, Jeg hedder Ulrik Motzfeldt-Skovgaard.

Jeg er den ene mand, der kører Tupilak Gaming.


Tupilak Gaming er et spiludviklingsstudio med base i Sisimiut, Grønland. Tupilak Gaming udvikler sig hovedsageligt til iOS platform, men flere af spillene er til Android, Mac og PC.


Jeg, udvikler apps og spil som en hobby, og hvis stadig voksende portefølje er blevet godt modtaget af mobile brugere verden over. Jeg begyndte at lære kodning for mobile enheder, da jeg havde brug for et uddannelsesmæssigt spil på sit eget modersmål (grønlandsk). Ingen apps eller spil blev udviklet i grønlandsk tilbage i 2011. Dette spark startede de mange timer, jeg bruger ved at lave apps og spil.


Hoved fokus er uddannelsesprogrammer og spil for mig. Når jeg opdager et behov for en bestemt app eller et spil på grønlandsk, begynder jeg at arbejde på en og frigive det gratis for alle. Efter iOS 11 var den grønlandske ordbog ikke anvendelig, det blev frigivet af regeringen, men de kunne ikke frigive en opdateret version. Efter få måneder startede jeg på min egen version og udgav den (www.ordbogi.com). App'en Ordbogit er valgt til at være en af de standard app's der skal være på samtlige ipad i det grønlandske skolevæsen via Kivitsisa projektet.


I 2016, hvor Apple og den grønlandske regering ikke lavede grønlandsk syntetisk stemme til iOS-enheder, lavede jeg en app til dette. Dette er stadig den eneste grønlandske syntetiske stemme til iOS-enheder, der hedder iSpeak. iSpeak har 36 syntetiske stemmer i en app.


I 2017 lavede jeg Hurtig Matematik, som er et sjovt kortspil, der hjælper børnene med at lære deres matematiktabeller på dansk. Dette blev udgivet i engelsk version 2018 ved navn Quick Math (https://hurtigmatematik.dk/). Dette er det første ikke digitale spil udgivet af Tupilak Gaming.

Kontakt Form:
Navn:
E-mail:
Besked: